Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A kerítés nem segít!

2015.08.09. 14:49 | svejk | 1 komment

Címkék: genetika kerítés népvándorlás Föld népessége

Fel kellene ébrednünk az illúziókból. Inkább el kellene azon gondolkodni, hogy hogyan vészelje át Európa az elkövetkezendő évtizedeket, amíg el nem özönlik Ázsia és Afrika lakói.
Az ideig-óráig talán alkalmas és népszerű ellenséges intézkedések helyett vegyük szemügyre a Föld népességének alakulását. Az alábbi grafikon szemlélteti, hogy bolygónk népessége 1960 óta háromszorosára emelkedett. A Worldometers  szerint ma (2015.08.09) már 7 358 742 059-en vagyunk, az évszázad végére az előrejelzések szerint pedig több, mint10 milliárdan leszünk. Az emberek túlnyomó többsége ázsiai és afrikai. 2050-re már több, mint tízszer annyian lesznek, mint az európaiak:

2050-ig_elorejelzes.jpg

Ők mindannyian jobban szeretnének élni és mivel adottságaik, fejlettségük, népességük összetétele nem teszi lehetővé az ugrásszerű gazdasági fejlődést, természetesen a könnyebbnek vélt utat választják, bármilyen akadályokkal is kell szembenézniük. Mi, európaiak semmit sem tettünk tartós fennmaradásunk érdekében. Ezt gyönyörűen foglalta össze Steve Jones brit biológus/genetikus:
"Az egyes fajok kipusztulása korántsem katasztrófa, hanem természetes folyamat.
Amiből kevés van, az előbb-utóbb ki is hal.
Az evolúció vizsgája két részből áll. Az első követelmény szerint elég sokáig kell életben maradni ahhoz, hogy utódokat lehessen nemzeni, a második szerint pedig az elért osztályzat az utódok számától függ."
Nem kell nagy ész, hogy belássuk: a fehér embernek annyi. Ausztrália és Amerika még egy ideig kihúzhatja, mert lélekvesztőkön és gyalog megközelíthetetlen. Talán át kellene költöznünk, ha befogadnak.

Persze a bevándorlók reményei nem válnak valóra, csakúgy mint a kommunisták elképzelései sem. Ezt Mark Twain már a XIX. században megmondta:
"A kommunizmus hülyeség. Föl akarják osztani a tulajdont. Tegyük föl, hogy megteszik. A pénz megtartásához ugyanúgy gógyi kell, mint a megszerzéséhez. Pillanatok alatt visszakerül a pénz az eredeti tulajdonosához, és a kommunista megint ott áll egy fillér nélkül."
Ez fog történni velük is, hacsak Kína nem lesz képes megnevelni őket.

Lehetséges még egy másik megoldás is, amelynek nem látni a kimenetelét, ha Európa feladja elveit és kitör a 3. világháború, de akkor a túlélők mindenkinél rosszabbul járnának. Akkor tényleg csak isten segíthet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr617693740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

unclesam 2015.08.10. 16:57:06

Aki gondol a gyerekeire és unokáira, az sürgősen taníttassa angolul, spanyolul, portugálul és irány Amerika!
süti beállítások módosítása