Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A Helyi Téma hirdetőinek

2013.02.06. 15:54 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika helyi téma

Helyi Téma c. sajtótermék saját bemutatkozásában a következőket írja:

"A Helyi Téma kezdetben 2005 szeptemberétől az összes budapesti kerületben megjelenik. Az indulás óta eltelt évek alatt a Helyi Téma a Szonda Ipsos és a Gfk Hungária piackutatásai szerint az egyik legolvasottabb hazai sajtótermékké és a hazai médiapiac egyik jelentős szereplőjévé vált."

Ezt készséggel elfogadom, már ami a példányszámot illeti (az olvasottság erősen kétséges). Arra azonban nincs hiteles adat, hogy mit kezdenek az emberek ezzel az ingyenesen terjesztett papírcsomaggal, amelynek felületén 80 %-ban hirdetések vannak.
Talán megemlítem társasházunk szokásait a lap kezelésével kapcsolatban. Nyolc éves tapasztalatom szerint az utóbbi időben az "újság" kb. 25 %-a azonnal a papírgyűjtő konténerbe kerül. A többit elviszik ideiglenesen, de egy részük gyújtós lesz, más részükben megfejtik a keresztrejtvényt. Én felhozom, de a papagájom kalitkájának alját bélelem ki vele.
Egy ilyen Fidesz irányultságú ingyenes lap igazolja a gyanúmat, hogy a "jobboldal" a tisztiháztól, Kaya Ibrahim, Joszip Tot cégek, valamint a Happy End, az Ezüsthajó és KÖZGÉP-en át rengeteg pénzt nyúlt le a közösből.
Ha megéri valakinek itt hirdetni jobboldali cégeken kívül, tegyék, amíg lehet, hisz ez is a Fidesz bevételeit növeli, ám imázsukat rombolja.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr395065968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása