Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Juncker kötelező kvótaterve

2015.09.13. 14:25 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: kvóta menekültek EU Juncker

Olvasom, hogy kereszttűzben Juncker kvóta-terve. Az általam olvasott véleményekben egy szempont (ami egyelőre csak a sajátom) viszont nem szerepel. Mégpedig az, hogy mi történne, ha elfogadnák ezt az EU tagállamok? Én például a magyar kormány nevében simán beleegyeznék. Ugyanis gondoljanak csak bele, hogy mi történne ezután?
A menekülők által nem preferált országokban a kvóta szerint telepített emberek a regisztráció és a kötelező körbefutások (oktatás, munkavállalás, EU papírok beszerzése stb.) után vajon mit csinálnának? Szerintem elhúznának az eredeti célországokba (Németország, Svédország, Nagy-Britannia), akár illegálisan is. Most is látható már, hogy nem akarnak Ausztriában, Franciaországban és Dániában maradni, így ugyanúgy a befogadó államokra nehezedne a legnagyobb teher.
Néha úgy tűnik, mintha a politikusok egyáltalán nem gondolkodnának, csak a ködös, egyáltalán nem definiált európai értékeket szajkóznák. Tudom, hogy úgysem lehet hosszú távon megakadályozni a színesbőrűek térhódítását, mert a fehér ember halálra ítélte magát a gyenge szaporulatával (már korábban írtam, hogy 2050-re már tízszer akkora lesz Ázsia és Afrika lakossága, mint Európáé, ahol már így jelentős a bevándorlók aránya). Az USA-ban már megfordult a trend, ugyanis már több színesbőrű született, mint fehér.
Pesze lehet, hogy hogy azok az okosak, akik már belenyugodtak ebbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr197784696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása