Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nemzeti Dohánybolt és az Auchan

2013.06.18. 14:22 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: auchan nemzeti dohánybolt

Nekem közöm sincs a dohányzáshoz, a dohányboltokhoz, de az előzetes tájékoztatásokban sokszor elhangzott, hogy a nap 24 órájában az utcáról megközelíthető helyen kell lennie, tehát bevásárlóközpont sétálóutcájában nem nyitható ilyen üzlet.
Utánanéztem a dolognak és a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. honlapján található tájékoztató  9-10. oldalán is szerepel, hogy:
"Nem minősülhet azonban elkülönült önálló üzlethelyiségnek
- egy olyan bevásárló-központbeli üzlethelyiség, amely csak a bevásárlóközpont bejáratain át megközelíthető „sétáló” utcájáról érhető el, ha a bevásárlóközpont ezen sétáló utcája a bevásárlóközpont rendes nyitvatartási idején kívül (ideértve pl. az ünnepnapokat is) a vásárlók elől el van zárva, vagy a látogatók elől bármikor elzárható,
- nem korlátozásmentes a megközelíthetőség akkor sem, ha a dohánybolt be-
járata kapualjból közelíthető meg és a kapu nem állandóan nyitott."
Ennek ellenére az Óbudai Auchan-ban a kapun belül, a sétálóutcán, vegytisztító, falatozó stb. mellett az egyik üzlethelyiségen már ott a felirat:
"Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik."
Hiába, kivételek mindig voltak és lesznek, csak összeköttetés kell hozzá a NER-ben.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr695367308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása