Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szabad egy táncra?

2013.05.27. 15:34 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: steve jones párválasztó szabad egy táncra

A kormány újabb kínos, erőltetett gyerekcsinálási programjába illesztette a táncot a Budai Várban rendezett párválasztó programon. Felesleges pénzkidobás, mert nem tudnak annyi pénzt adni, hogy azért érdemes legyen gyereket csinálni. A Kádár rendszerben három gyerek után lakást kaptak az emberek, mégsem nőtt az ország lélekszáma, csak a csökkenés lassult egy kissé. Akkor is azt mondták az emberek, amikor megkérdezték őket, hogy miért nem vállalnak több gyereket, hogy: - ezeknek? Most is ezt mondják, mert csak elvárások, kötelezettségek vannak, de stabil jövőkép nincs, szinte óráról-órára változik minden, csak a közöny változatlan.
Különben is, Steve Jones brit genetikus megmondta, hogy "Az egyes fajok kipusztulása korántsem katasztrófa, hanem természetes folyamat" a következő tényezők miatt:

"Amiből kevés van, az előbb-utóbb ki is hal.

Az evolúció vizsgája két részből áll. Az első követelmény szerint elég sokáig kell életben maradni ahhoz, hogy utódokat lehessen nemzeni, a második szerint pedig az elért osztályzat az utódok számától függ."

Mindkettőben rosszul állunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr225320605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása