Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mondjanak le!

2012.03.14. 15:14 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika mszp szavazás parlament

Négy (!) MSZP-s képviselő tévedett! Most bocsánatot kérnek:

"A Balsai-jelentés szavazása kapcsán mi, az MSZP négy képviselője tévedésből nyomtunk gombot. Mind a négyen elnézést kérünk ezért a választóinktól, és ismételten kijelentjük, hogy a Balsai-jelentésben foglaltakkal nem értünk egyet, azokat elutasítjuk" - közölte kedden Harangozó Gábor, Kovács László, Molnár Zsolt és Pál Béla.

Szerintem erre nincs bocsánat. Ők négyen a teljes MSZP-s képviselőcsoport több, mint 8%-át alkotják. Ha egy ember mellényom, az is baj, mert azt bizonyítja, hogy nem érdeklik az ország ügyei, fontos szavazásoknál sem képes koncentrálni, tehát szellemileg alkalmatlan arra, hogy több tízezer embert képviseljen. Ha ennyien nyomtak mellé, akkor felmerül a gyanú, hogy szándékosan hibáztak, vagy pókereztek, ultiztak a neten. Bármi is legyen az igazi ok, ilyen emberek nem valók képviselőnek. Az MSZP vezetése akkor járna el helyesen, ha lemondatnák őket, hiszen az érintettek elismerték, hogy hibáztak. Ha ez igaz, akkor alkalmatlanok, ha nem, akkor meg hazudnak, tehát a lemondás az egyetlen lehetőségük.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr64316624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása