...legalábbis szerintem. Azonban nem vagyok egyedül a véleményemmel, mert a Borsod Online cikke is azt írja, hogy "Nem egyértelmű a hamburgeradók várható hatása".
Az adók nyilvánvalóan bevételnövelő célzattal kerülnek kivetésre, de az árak növekedése kihat a fogyasztás és ezzel együtt a termelés csökkenésére, tehát visszaveti a gazdaságot, ugyanakkor az egészségjavító szándék nem érvényesül, mert a csóró ember otthon továbbra is eszi majd a zsíros kenyeret hagymával, jó sok sóval, vagy a tokaszalonnát, kocsonyát, disznósajtot, töpörtyűt, zsíros sajtokat addig, amíg teheti, tehát lesz rá pénze. Ha nem lesz sem termelés, sem fizetőképes kereslet, akkor vajon mit fogunk enni? A disznó-, marhahús ártalmas, a zsír, só, a növényvédőszeres zöldség, gyümölcs szintén, hogy a jóval drágább tejtermékekről ne is beszéljünk. Az étolajat egyszeri sütés után ki kellene öntenünk, mert ha nem, rengeteg rákkeltő anyag marad benne. Sorolhatnám napestig az egészségtelen táplálkozás okait és a piáról, cigiről, rendszertelen étkezésről, mozgásszegény életmódról nem is beszéltem. Az ember halálra van ítélve megszületése pillanatában és ettől kezdve minden másodpercben életveszélyben van, a hamurgeradó semmit sem old meg, csak kitalálóit jobban fogják utálni és jónéhány ember munkanélküli lesz.
Baromság a hamburgeradó
2011.02.18. 15:30 | svejk | Szólj hozzá!
Címkék: szvsz egészséges táplálkozás hamburgeradó
A bejegyzés trackback címe:
https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr932670690
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.