Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szerdán tavasz lesz

2011.02.11. 15:17 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: retro színház musical bacsó péter operettszínház zenés játék szerdán tavasz lesz fényes szabolcs g.dénes györgy

Megnéztem a Szerdán tavasz lesz c. retrOperett-et, nosztalgia musicalt, zenés játékot, vagy akármit. Nem vagyok egyedül véleményemmel, hogy a darab bizonyítéka annak, hogy a hegyek is tudnak egeret szülni. A szerzők között két Kossuth-díjas (Bacsó Péter, G. Dénes György) és egy Kiváló művész (Fényes Szabolcs) is van. Mindegyiknek sokkal felejthetetlenebb művei is vannak. Nem is tudom, hogy miért ezt újították fel? (Az ősbemutató 1983-ban volt). Talán ennél voltak a legolcsóbbak a jogdíjak? Többen elmentek az első rész után, a szünetben beszélgetők meg voltak döbbenve, volt aki azt mondta, hogy ilyen rossz darabot még nem látott a Fővárosi Operettszínházban. A szereplők, a rendezés, a tánckar mind-mind kifogástalan, MÁZS, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté és persze Oszvald Marika kitűnő, de várat csak anyagból lehet építeni. Azért magyar szokás szerint a szereplők iránti tiszteletből nem maradt el a vastaps. Egy számot megnézhettek a Youtube-ról, de Udvaros Dorottya előadásában, mivel jó minőségben csak az Operettszínház előzetesét találtam meg.

  

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr652654080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása