Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ilyenek a biztos szavazók

2010.02.15. 14:32 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: kampány politika választás humor videó szvsz

Beindult a választási kampány ismerőseim körében is. Minden nap több emilt kapok különböző világnézetű emberektől (barátaimnak nem nevezném mindegyiket). Nem nagyon izgat a dolog, mert én már 10-15 éve egyik pártot sem szeretem, ha el is megyek szavazni, akkor is a legkevésbé utálatost választom.
A személyes találkozások elől azonban nem térhetek ki és sokan vannak, akik olyanok, mint Móricka és mindenről "az" jut az eszükbe. Már több olyan ismerőssel beszéltem, aki bármiről is legyen szó, néhány mondat után halál biztosan mondja, hogy majd a választás után minden jobb lesz, az utcát eltakarítják, a nyugdíja háromszorosára nő stb. Nincsenek egyedül, hogy olvasom, erősen hitegetik őket. 
Tegnap egy Szovjetunióból betelepült lakótársammal találkoztam, aki harminc év után is töri a magyart, azt sem tudja, hogy mi az a bagoly, magyar állampolgár és halál biztosan mondja, hogy majd április 11 (???) után minden jobb lesz. Szomorú, de a polgárok remények alapján, zsigerből szavaznak majd olyanokra, akik el sem árulják, hogy mit akarnak csinálni ezzel a szerencsétlen országgal.

  Bár régen is ez volt. Egyes pártok programjukról csak annyit mondanak, mint ez az ügynök:

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr891760237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása