Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szabad Emberek Magyarországért

2010.01.13. 15:58 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika szvsz szema

Decemberben a Fővárosi Bíróság bejegyezte a Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA ) pártot. A választások közeledtével mindig több új kísérletezőkedvű kezdeményező tűnik fel szebbnél szebb elképzelésekkel. A baj ott van, hogy magasröptű elképzeléseik nem jutnak el a választókhoz, de a népnek erre nincs is szüksége, hiszen az a 40%, aki biztos pártválasztó, zsigerből szavaz, hiszen egyébként elképzelhetetlen lenne, hogy egy program nélküli párt, akinek vezetője évekig nem csinál semmit a parlamentben, vezesse a népszerűségi listát.
A SZEMA alapítói  biztosan okos emberek, de kivétel nélkül olyanok, akik a költségvetés adóbevételeiből élnek, magyarul egy fillért sem tesznek be a közösbe. Elismerem, hogy adóznak, de ez csak azt jelenti, hogy egy részt visszaadnak abból, amit kivesznek (köztisztviselők, közalkalmazottak, tanulók, nyugdíjasok, művészek stb.). Ők vajon miből képzelik el pártjuk fenntartását? Különben is, nehogy már a farok csóválja a kutyát! Nekem igenis legyenek vállalkozók, versenyszférában kiemelkedőt alkotók, gazdálkodók egy pártban, ugyanis enélkül hiteltelenek, mert az emberben az a benyomást keltik, hogy csak keresni akarnak. Színészek és papok meg pláne nem politizáljanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr711669637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása