Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nem születnek gyerekek?

2009.10.03. 16:13 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: szvsz népességfogyás népességnövekedés

Olvasom a következőket:

"Nem a szinglihordák miatt fogy a magyar népesség, hanem azért, mert reménytelenebbnek érezzük a helyzetünket, mint Afganisztán lakói, pedig többen vállalnának gyereket."
Szerintem ez viszont nem állja meg a helyét, legfeljebb közvéleménykutatók véleménye szerint, jobban mondva a kérdésekre válaszolók szerint. Aki nyitva tartja a szemét és a fülét, az tudja, hogy záros határidőn belül befellegzik a fehérbőrű embereknek, ugyanis arányaiban világszerte csökken a létszámuk, függetlenül a politikától, kormányoktól, vagy az országok gazdasági helyzetétől. Előrejelzések szerint pl. az USA-ban 2050-re az ország nagyobbik része spanyolul fog beszélni. Jelenleg 6,8 milliárd ember él a Földön és a lélekszám naponta kb. 200 ezerrel növekszik. Míg időszámításunk kezdetekor 200 millió ember élt a bolygón, 2050-re kb. 9,2 milliárdan leszünk. Ezek túlnyomó része fekete, sárga, barna bőrszínű lesz, de nem fehér, mint ahogyan a népesség növekedése jelenleg is azokra a régiókra jellemző, ahol nem is hallottak lakáskölcsönről, családi pótlékról, ingyenes oktatásról, vagy egészségügyi ellátásról.
SZVSZ az a Föld baja, hogy sokan vagyunk, nem az, hogy kevesen. Bármit teszünk a magyarság megmentésére, az olyan, mint a harc pl. a bálnák kihalása ellen.
Steve Jones brit genetikusnak van három axiómája:
- Az egyes fajok kipusztulása korántsem katasztrófa, hanem természetes folyamat.
- Amiből kevés van, az előbb-utóbb ki is hal.
- Az evolúció vizsgája két részből áll. Az első követelmény szerint elég sokáig kell életben maradni ahhoz, hogy utódokat lehessen nemzeni, a második szerint pedig az elért osztályzat az utódok számától függ.

Vesztettünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr841425178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása