Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A hagymás rostélyosról...

2015.06.24. 15:45 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: étterem hagymás rostélyos Négy Szürke

Az utóbbi időben volt szerencsém néhány étteremben (Márkus, Menta Terasz, Kiskakukk, Remetekert, Aranykorona) kajálni, de egyikben sem találtam az étlapon hagymás rostélyost, ami az egyik kedvencem. Aztán leesett a tantusz, hogy ahol nagy az ételválaszték, ott biztosan valami baj van. Gordon Ramsey ezeket szokta szétzavarni a lefagyasztott és felszolgálás előtt mikrózott kaják miatt, amik kívül melegek, de belül hidegek.
Ma elmentem a budai Négy Szürkébe ebédelni és csodák csodája, szerepelt az étlapon hagymás rostélyos. Az étterem egyszerű, nincs abrosz, van menü, kicsi az ételválaszték, de nagyon megérte 40 percet várni a hagymás rostélyosomra, mert a hús, a ropogós hagymakarika, a friss hasábburgonya kitűnő volt.
Tanulság, hogy nem mindig a csicsás éttermekben ehetünk jót, ahol virág van az damasztabroszos, szalvétás asztalon és egy rakás pincér ugrándozik körülöttünk és nem ajánlatos olyan helyre mennünk, ahol nincs hagymás rostélyos, mert azt nem lehet mikrózni, legfeljebb a bepácolt marhahús van a hűtőben.
Nem is unatkoztunk, mert a tévén várakozás közben ment a www.1music.hu klipcsatorna.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr247570286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása