Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Swing

2014.12.06. 14:51 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: film mozi Swing

Megnéztem az új magyar filmet, a Swing-et. Ezzel a címmel már annyi film készült, hogy senki sem fog emlékezni, hogy melyiket látta. Elég végignézni ezt a listát.

A film minden esetre jól sikerült, főleg az idősebb korosztály számára nyújt kellemes szórakozást régi örökzöld slágereivel. Romantikus vígjátéknak hirdetik, de inkább romantikus dráma, mert senki számára sincs tuti happy end, ráadásul nevetni sem hallottam senkit a moziban. Három különböző korosztályba tartozó nő peches próbálkozásai véletlenek folytán összekapcsolódnak, mivel tudnak énekelni. Egy kis tanulás nem árt, segít nekik egy idős énekesnő és egy melegbár főszereplője (Kulka Jánosnak nem áll jól a transzvesztita külső, elég ronda nővé tudja csak változtatni a sminkes). A női szereplők (Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska) kitűnőek, jól énekelnek és táncolnak. Törőcsik Eszternek minden adottsága megvan a sikeres karrierhez, nagyon csinos, szuper alakja van, de színészi képességei csak később bontakozhatnak ki (igaz, hogy Marylin Monroe is inkább szép volt, persze az akkori ideálok szerint).

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr406962263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása