Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Gyere haza, maradj itthon?

2013.09.10. 14:12 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika választás pártok bajnai mesterházy iksz gyere haza

Most már tényleg nem tudja az ember, hogy kire szavazzon 2014-ben, ha csak nem megszállott elkötelezettje valamelyik klánnak. Bajnai Gordon tájékoztatása szerint "az Együtt-PM szövetség 2014 után meghirdeti a Gyere haza, maradj itthon! elnevezésű programját, ami a fiataloknak és időseknek egyaránt érdeke" (olyan ez, mint az Kereszténydemokrata ifjak hazacsábító túró rudija: "Mondj egy másik országot, ahol rájöttek arra, hogy milyen finom a tehéntúró csokoládéborítással" (ami mellesleg nem magyar gyártmány, nem a „túrórúd” fajtaneve, hanem lajstromozott védjegy). Jöjjenek haza a külföldön jó állással rendelkező, jól kereső fiatalok munkanélkülinek, vagy éhbérért robotolóknak a létbizonytalanságba? Nem hülyék. Vagy talán Bajnai, esetleg Azbej Tristan ad nekik jó állást? Korábban Mesterházy kért bocsánatot a 2014-es állampolgársági népszavazásért az erdélyi magyaroktól, noha az nem is volt érvényes az érdektelenség miatt (aki el se ment, annak a nevében ne dumáljanak, pláne ne kérjenek bocsánatot). A kettős állampolgárságról egyszer már megírtam véleményemet.
A Fideszre meg azért nem szavazok, mert gyengül a forint, nőnek az élelmiszer és üzemanyagárak, útdíjak, bank-, távközlési-, bevásárlóközpont és egyéb adók, csökken a kamat, a bankolásnál csak veszítek, rosszabb lett az egészségügy, az orvosok külföldre mennek, műtéteket állítanak le, az egész oktatásügy zavaros, a haverok kapják a földet, trafikot, zsíros állami üzleteket stb.
Ha a külföldön dolgozók nem is jönnek haza, én lehet, hogy a választáskor itthon maradok.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr275505892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása