Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A kormány ígérete és a UPC

2012.10.24. 16:41 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: upc áremelés csekkadó telefonadó telefonszolgáltatók

Négy hónapja már írtam arról, hogy a kormány ígérete szerint a telefonadót a verseny miatt nem fogják a szolgáltatók áthárítani az ügyfelekre. Az áremelés pedig már akkor, ráadásul szinte a szolgáltatók által összehangoltan megtörtént.
Most a UPC újabb 142,24 Ft-ot kér a csekkes díjbefizetések után, noha a tényleges adó csak 2 ezrelék lesz. (Ez a költségáthárítás olyan, mintha vennék a piacon 1 kg paradicsomot és rászámolna a kofa 10% szállítási díjat, vagy a kálót.) Persze ki lehet kerülni ezt a pluszköltséget, ha banki, vagy internetes ügyintézést választok, de szerintem ezeknek még magasabbak a költségei, ráadásul macerásabb, mert nincs nyomtatott számla és ha bárhol probléma a adódik a számítógépekkel, az szívás. Ha nyomtatom, az meg újabb költség. Erről szintén írtam már.
Szóval baromi pipa vagyok, mert szolgáltatót sem nagyon lehet váltani, ha lehet, akkor is sok bajjal jár, újra kell kábelezni a lakást egy csomó ideig kimarad a szolgáltatás stb. Egy ismerősöm ugyanannál a szolgáltatónál ADSL-ről kábelre váltott és a jobb kéz nem tudta, hogy mit csinál a bal, mert kikötötték az ADSL-t, a kábelt meg nem kötötték be. Egy hétig nem volt se telefon, se internet. Nem tudom, hogy ez hogy megy Európa boldogabbik végén, de gondolom, hogy ilyen esetekben kártérítést fizetnek.
Egy szó, mint száz: maradok a csekkeknél.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr844867813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása