Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Margiszigeti helyzet

2010.05.24. 13:49 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: margitsziget kerékpár margit híd utak kerékpárparkolók

Bringáztam egyet a Margitszigeten. A Margit hídon persze nem változott a helyzet, hiába van kint a "Kerékpárral behajtani tilos" tábla, fiatalok, idősebbek nyugodtan tekernek a gyerekkocsis, kisgyerekes anyákat és öregeket veszélyeztetve, noha legutóbbi látogatásom óta már egy szöveges tábla is van számukra kb. a következő szöveggel: "Húzd be a féket, lábat át a földre és próbáld meg tolni a bringát. Ugye, megy ez?" Hát, sajnos nem.
A viharok és esők komoly nyomokat hagytak a növényzeten és utakon, bár az utóbbiak elég ramaty állapotban voltak eddig is. Az önkormányzat elgondolkodhatna, hogy egy év virágkiültetés helyett inkább az utakat hozatná rendbe, ha már egyszerre kettőre nem telik. A gyógyszállóból sétára kihozott tolókocsis betegek segítői alig tudják a gödröket, tócsákat kikerülni, kerékpározni, bringóhintózni is csak figyelmesen szabad. A hülyeségre viszont van pénz, tele van a sziget bicikliparkolókkal. Igaz, ezek olcsóbbak, mint az utak, és egy tételt ki lehet pipálni a beruházási terv teljesítésénél.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr262027555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása