Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Náncsi néni vendéglője

2009.08.11. 13:55 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: étterem náncsi néni

Vasárnap összevont születésnapi és névnapi ebédre voltunk hivatalosak a hűvösvölgyi Náncsi néni vendégélőjébe . Ez a vendéglő az egyetlen hazánkban , amelyik, ha Michelin csillagot nem is, de a Bib Gourmand-t, a mosolygó csillagot már hatszor kapta meg. Az árak nem olcsók, de nem is megfizethetetlenek. A kertben egyszerű műanyag bútorok vannak, a talaj lejt, teríték nincs, tányéron hozzák az összes evőeszközt és szalvétát, a falevelek potyognak, jó esetben a fejedre, nem a kajába, ha 3 deci paradicsomlét kérsz, csak két decit kapsz. Úgy látszik, nincs 3 decis poharuk, mert egy pohár sör is csak két deci, de nem mondja a pincér, hogy csak pikoló van. A kiszolgálásra kicsit várni kell (de nem annyit, mint a fizetésnél, amikor kétszer kellett kérni a számlát). A kerthelyiség egy óra körül már majdnem teljesen tele volt. A Michelin-csillag ellenőrei csak az ételek minőségét, egyediségét figyelik, így eshetett meg, hogy a halételek között nem lehetett pontyot találni feleségem bánatára.
Én jól választottam, rozmaringos sült báránycombot ettem. Mindent egybevetve úgy vélem, hogy nem sok helyen voltak a Michelin-kalauz szerkesztői, ha csak ezt tartották csillagra érdemesnek, mivel legalább száz ilyen étterem van az országban.
Befejezésül megjegyzem, hogy a honlapjuk hibás, az Opera böngészővel meg sem lehet nyitni, vannak linkek, amelyek nem is működnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr81302751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása