Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Sólyom, Demszky, Gy. Németh

2006.11.30. 16:57 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika

Tévedni emberi dolog, no de egy éven belül háromszor? Ezt már csak egy olyan párt csinálhatja meg, mint az MSZP, esetleg a Bourbonok - akikről tudjuk, hogy semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek -, vagy a székely gyerek és a kiselefánt, akik nehezen tanultak, de könnyen felejtettek.
Első nagy dobásuk volt, hogy a köztársasági elnök jelölésénél figyelmen kívül hagyták a parlamenti matematikát és koalíciós partnerük határozott véleményét, második, amikor Demszky bejelentette, hogy indul a főpolgármester választáson, azonnal mellé álltak koalícióalakítási feltételek nélkül (no meg azért, mert nem volt és most nincs igazi budpesti politikusuk), harmadszor pedig most, amikor két hónapi vajúdás után sincs megegyezés a fővárosi együttműködésről, főpolgármester-helyettesről. Most is erőből akarták jelölni Gy. Németh Erzsébetet, pedig tudták, hogy Demszky a "munkáltató", neki kell jóváhagynia, hogy kivel akar dolgozni, ráadásul a nehezebb területeket (egészségügy) rálőcsölték az SZDSZ-re. Ők meg teljes joggal mondhatják, hogy valamit valamiért. (Demszky simán elfogadta volna Horváth Csabát, vagy Steiner Pált.)

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr1020246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása