Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Migránsok?

2015.07.08. 14:16 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: terroristák népvándorlás migránsok

Egyszerűen már nem tudom, hogy kinek higgyek a „menekültek” ügyében. Eddig egész Európában csak Orbán beszélt a modern népvándorlásról, de már két cikket is olvastam, hogy a Közel-keletről érkezőket az Al-Kaida és az ISIS finanszírozza, persze kiegészülve a hasonlóan igazolvány nélkül érkező terroristákkal és beszervezi az anyagi segítségért cserébe a menekülőket. Legutóbb Olaszországban a Vatikán elfoglalása volt az első célpontjuk.

A másik cikkből kiderül, hogy nincs igazuk az Orbánt bírálóknak, aki terrorizmusról és modern népvándorlásról beszél, mert Elmar Brok CDU politikus is ezt mondja, de ebben az USA a a főszereplő a kivándorlási hullámban.Érdekes elemzést készített az Arab Tavasznak Európára, a kialakult bevándorlási hullámra gyakorolt hatásáról, illetve az Egyesült Államok mindebben játszott szerepéről a német kla.tv:

Modern háború Európa ellen: amerikai hajók menekültek tömegeit szállítják Európába. Napjainkban a menekültek, bevándorlók kérdése foglalkoztatja a világot. A magyar fordítás itt olvasható.Ebből végül kiderül, hogy nincs igazuk az Orbánt bírálóknak, aki terrorizmusról és modern népvándorlásról beszél, mert Elmar Brok CDU politikus is ezt mondja. Jól nézünk ki!

Nyelvet nem beszélő, iskolázatlan embertömeg zúdul egész Európára, ráadásul betegségeket hurcolhatnak be, terroristák is vannak a soraikban, akiknek Európa elfoglalása a céljuk. Gyerekeik, ha felnőnek szintén nem lesznek a szabadság barátai, mert minden keservükért a rendszert fogják okolni (lásd: francia lázadások), csakúgy, mint a görögök, akik a 323 milliárd eurós tartozásukért a kölcsönadókat hibáztatják.

Igaz a régi magyar közmondás: Neked, amint látom, ha csak az ujjamat nyújtom, egész karom kelleneSajnálom a beteg embereket, asszonyokat, gyerekeket, de nem tudom, hogy mit kellene tenni, amikor az egyház is csak dumál, de a Vatikánban nincsenek menekültek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr907610268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása