Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Miért nem tüntettem?

2011.01.19. 15:57 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: politika tüntetés bírálatok

Én azért nem mentem eddig tüntetni, mert nem a sajtótörvény a leglényegesebb probléma. Ennél sokkal fontosabb, amit az alkotmánnyal, a kettős állampolgársággal és az egész demokratikus berendezkedés lebontásával csinál a kormány. Ráadásul én is eltúlzottnak tartom a magyar média méreteit (elég, ha arra gondolunk, hogy a két nagy kereskedelmi tévén szinte ugyanaz megy, legyen szó a hiradásokról, tehetségfelmérő műsorokról, vagy régi filmekről). A nyomtatott sajtó is túlméretezett az ország lakosságához mérten, nem beszélve a helyi médiumokról. 

SZVSZ a gyárak, bányák bezárásáért annak idején senki sem tüntetett, a nyugdíjkorhatár emeléséért sem, noha a franciáknál egy hónapra leállt az élet két év nyugdíjkorhatár emelés miatt.

Az viszont sajnos igaz, hogy a külföldi kritikák ránk is vonatkoznak, ugyanis nem hagyható figyelmen kívül, hogy a szavazók ezeket az embereket választották meg (minden országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel). Akik nem szavaztak rájuk, azok voltak sokkal kevesebben. Ráadásul, ha a Jobbik szavazatait is hozzászámoljuk a Fidesz-KDNP-hez, akkor országunk lakosságának túlnyomó többsége nem akar demokráciát (hiszen ismerhették Orbánt), tehát jogos, ha a külföldi bírálatok Magyarországnak is szólnak, nemcsak egyes személyeknek. Lásd: erre az ősemberre is Ungarn van írva:


 

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr282597782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása