Mottó

Nem szeretem az olyan embereket, akik nem olyanok, mint más ember. Más ember is elég undorító. Hát még az, aki nem olyan. (Szerb Antal)

 

Jobban kijövök az emberekkel, ha nem vagyok velük.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mátyási

2010.10.16. 17:20 | svejk | Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés szvsz mátyási

Van egy mindentudó közlekedési "szakértő" a médiában. Úgy hívják, hogy Mátyási György. Ő az, aki szerint "emberkék" közlekednek a városban, akik nem ismerik a KRESZ-t, ha valahol dolgoznak az utakon, akkor azok csak "munkásféle" egyének, akik nem csinálnak semmit, ha lassú a forgalom, akkor csak "araszolnak", mintha a magyar nyelv nem lenne elég változatos (lassan mennek, lépésben haladnak, kb. 10 km/ó sebességű az előrehaladás stb.). A szőr feláll a hátamon, amikor azt mondja, hogy a Petőfi híd "irányában" lassú a forgalom. Mi az, hogy "irányában"? Tanácsos lenne egy nyelvésszel beszélgetni és tanácsot kérni tőle.
Nekem az a véleményem, hogy neki nem kellene autóznia a városban, mert akkor legalább egy autóval kevesebb rontaná a levegőt, ráadásul amit mond, az teljesen felesleges, mert aki a dugóban van azt nem kell bosszantani azzal, hogy dugóban van, aki még nincs ott, de oda kell mennie, annak az ilyen hírektől csak felmegy a vérnyomása. Amúgy meg teljesen hiteltelenek a közlései, hiszen nem lehet egyszerre a Hungária körúton és a Pacsirtamezei úton is, márpedig egy szuszra elmondja, hogy hol mit tapasztalt Budapesten. Az ilyen műsorok csak a rádió műsoridejének kitöltésére valók, mégpedig elég drágán.

A bejegyzés trackback címe:

https://svejk.blog.hu/api/trackback/id/tr92376197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása